Саветовалиште за родитеље

Предшколска установа "Долина чуда" је место где можете добити одговоре на различита питања о развоју, васпитању и образовању, исхрани ваше деце. Такође можете и стећи знања и компетенције о самом родитељству и о најоптималнијим могућим поступцима и промишљањима које окупирају једног родитеља.

Овај програм се реализује у складу са принципима добровољности долажења на саветовање, дискреције у раду, доступности свим заинтересованим родитељима предшколске деце на територији града.

Основне функције програма су: информативна, превентивна, едукативна и саветодавна

Циљ програма обухвата пружање стручне помоћи  и подршке породици о свим питањима везаним за васпитање, образовање и одрастање деце (припрема за полазак у вртић, школу, сазнања о игри и начину стимулисања игре, избор књига за децу, подстицање дечјих интересовања и способности, заједничко тражење решења за актуалне проблеме).

Ваш вртић "Долина чуда"

Упис деце се врши уз субвенције које додељује Град Београд. Ту смо за сва ваша додатна питања. Можете нас контактирати на контакт тел: 064/068-77-99, 063/88-01-575 и заказати састанак са директором као и разгледање вртића.

 

Izrada sajta: SuperSajtovi.rs & Digital Deer Inc. Web Design

Пратите нас на Фејсу