Породични клуб

Програм подршке породици

Програмом се остварују циљеви и принципи предшколског васпитања и образовања кроз могућност укључивања свих заинтересованих родитеља деце предшколског узраста (доступност), уважавања потреба деце и породице за стицањем знања и родитељских вештина (демократичност), уважавања целовитог приступа детету, различитости и посебности (аутентичност), развијање широке понуде у складу са потребама деце и породице (развојност).

Програм нуди повећање знања родитеља о томе како њихова деца уче и развијају се. Програм помаже да схвате значај своје улоге у тим процесима као и потребу сарађивања са вртићем. Програм помаже да родитељи на смишљенији и лакши начин организују васпитно-образовну средину и подстицаје у родитељском дому.

Циљ програма је пружање стручне помоћи и подршке породици у свим питањима везаним за васпитање, образовање и одрастање деце.

Ваш вртић "Долина чуда"

Упис деце се врши уз субвенције које додељује Град Београд. Ту смо за сва ваша додатна питања. Можете нас контактирати на контакт тел: 064/068-77-99, 063/88-01-575 и заказати састанак са директором као и разгледање вртића.

 

Izrada sajta: SuperSajtovi.rs & Digital Deer Inc. Web Design

Пратите нас на Фејсу